Wilt u uw mening geven over een aantal onderwerpen?

U kunt een e-mail sturen naar info@ridderkerksbelang.nl. Of reageren via onze Facebook-pagina (als u daar zelf ook op zit), door te klikken op: http://www.facebook.com/RidderkerksBelang/?fref=ts

Foto2075Ridderkerks Belang probeert vooral te DOEN
in plaats van POLITIEK GEBABBEL.
Zie het artikel van vandaag in de best gelezen
huis-aan-huis krant van Ridderkerk 'De Combinatie'.
Krant van donderdag 9 november 2017.
(Zodra wij een betere foto hebben zullen wij deze plaatsen.)
Zie pagina 5 links boven:
http://www.jambooty.be/nl/document/2007063In actie voor Zwarte Piet.

Zoals u weet zijn er ONdemocratische drammers onze cultuur aan het aanvallen.
Zo willen ze nu Zwarte Piet weg hebben, of hem laten verkleuren.
Ridderkerks Belang accepteert dit niet en is duidelijk: "Zwarte Piet, moet blijven, helemaal zwart en anders niet".
Als u merkt dat een winkel dreigt te bezwijken onder de druk van die ONdemocratische drammers, dan verzoeken wij u hen onderstaande tekst toe te mailen.
(Ga a.u.b. niet in het bijzijn van kinderen discussies aan of iets.)
(Wij danken diegene die onderstaande tekst voor ons heeft opgesteld.)

Geachte heer/mevrouw,

Er moet mij iets van het hart en ik ben ervan overtuigd dat ik namens bijna geheel Nederland spreek. Steeds meer zie ik uw en andere supermarkten veranderen in ketens die zich aanpassen aan een kleine groep mensen die zich gekwetst voelen door oer-Hollandse tradities, door oer-Hollandse producten. Waarom past u zich aan, aan deze mensen die zich letterlijk om alles wel gekwetst voelen. Zij dringen zich op aan onze maatschappij en eisen dat het grootste deel van ons burgers zich aan hun aan gaat passen met bedreigingen aan toe.......en u gaat hier nog in mee ook.

Sinterklaas is sinterklaas niet meer door het veranderen van Zwarte Piet, pasen is pasen niet meer door het veranderen van de term voorjaar etc.

Wat gaat u nog meer doen om u en daarmee ons te verloochenen??

Laat u zich werkelijk bedreigen door een stel (lees kleine groep) mensen die enkel en alleen maar kunnen janken en hun eigen kinderen dmv indoctrinatie van leugens mishandelen.
Laat u zich werkelijk meegaan in deze onzin?? Bent u wel op de hoogte van het feit dat deze mensen die u bedreigen tevens ook mensen met een andere komaf te noemen de Surinaamse komaf welke wel graag Zwarte Piet op de originele wijze wensen te vieren bedreigen.

Indien u dus doorgaat met dit soort mensen hun gelijk te geven en aan hun macht te voorzien zal het alleen maar erger en erger worden, ik hoop dat u zich dat beseft.

Blijf trouw aan onze Nederlandse tradities, blijf trouw aan democratie, blijf trouw aan vrede en voed de haat en de macht van deze anti-haat figuren niet.

Dank voor uw aandacht en ik hoop echt dat u nadenkt over de veranderingen welke u teweeg brengt met uw toegeven aan macht opeisen door deze bepaalde groepen.

Met vriendelijke groet, 
Hieronder onze eerste enquete. Hierin vragen wij uw mening over het feit dat in zwembad
De Fakkel mannen op bepaalde tijden niet welkom zijn.

http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=307426
Petitie 'Ridderkerk uit de BAR':
http://petities.nl/petitions/ridderkerk-uit-de-bar?locale=nl
Wij willen dat wij zelf onze eigen burgemeester kunnen kiezen. Als u het daar mee eens bent, vragen wij u deze petitie te tekenen.
http://www.meerdemocratie.nl/burgemeester
IdeeŽn zijn bij ons altijd welkom. Dus wil u iets? Laat het ons weten en wij kijken wat we er mee kunnen doen.Gratis uw stem laten horen.
* Als u wil kunnen wij voor u het woord voeren in de gemeenteraad en een commissie. HET IS GRATIS.
Wel zijn er regels van de gemeente waardoor wij het niet overal voor kunnen doen.

De regels van de gemeente kunt u vinden op (zie "spreekrecht in commissie of raad"): http://raadsinformatie.ridderkerk.nl/gemeenteraad/hoe-vergadert-de-raad_41129/
RESULTATEN
Ridderkerks Belang: Nu niet in de gemeenteraad, maar bereikt wel resultaat.
Op deze pagina komt een overzicht van hetgeen wij hebben bereikt.
En van hetgeen waar wij mee bezig zijn.
(Dit gedeelte is in opbouw, dus nog niet volledig.)

(Heeft u ook iets? Laat het ons weten, en wij gaan kijken wat wij er aan kunnen doen.)

Parkeerplaatsen.
Zoals u misschien al weet zijn wij nu een jaar bezig om parkeerplaatsen te krijgen bij de kerk (VEG De Kern) aan de Stadhouderslaan in Slikkerveer. Dit omdat nu mensen vaak hun auto niet kwijt kunnen. Terwijl er heel vaak samenkomsten in deze kerk zijn.
Het is nu dan eindelijk een keer zo ver dat wij kunnen melden dat de gemeente Ridderkerk iets doet. Er is een tekening gemaakt met acht parkeerplaatsen, plus een plaats waar een busje (welke invaliden vervoert) kan wachten zonder anderen in de weg te staan. Dit alles komt op het eigen terrein van De Kern. De voorkant en zijkant van het gebouw waar nu geen auto's staan.
Dank aan VEG De Kern voor het meewerken.
Ridderkerks Belang blijft er bovenop zitten en houdt u op de hoogte.
Parkeren_De_Kern_(1-2)_(150916)Parkeren_De_Kern_(2-2)_(150916)

 
 
  Site Map